Työpaikoille

Tervetuloa EduSPEK -oppimisympäristöön!

 

 

 

Tämä sivusto on tarkoitettu kaikille työpaikan turvallisuudesta kiinnostuneille.

Euroopan palontorjuntaliittojen yhteisjärjestö CFPA Europe (The Confederation of Fire Protection Associations Europe) yhdistää kansallisia palontorjunta- ja paloturvallisuusjärjestöjä 18 Euroopan maassa. CFPA Europe on perustettu vuonna 1974. Sen tavoitteena on jakaa turvallisuustietoutta ja -koulutusta ihmishenkien säästämiseksi sekäomaisuus- ja yritysvahinkojen estämiseksi. Tavoitteiden saavuttamiseksi järjestö on jaettu neljään eri toiminta-alueeseen: suositukset, koulutus, tutkimus ja tiedottaminen.

CFPA Europe laatii ja hyväksyy erilaisia turvallisuussuosituksia. Suositukset kuvastavat järjestön jäsenmaiden kehittämiä parhaita käytäntöjä. CFPA Europe painottaa riittävän koulutuksen merkitystä. Kansalliset järjestöt tarjoavat palontorjunta- ja turvallisuuskursseja. Kurssit ovat jokaisessa maassa samantasoisia. CFPA European Diploma -tutkinto tunnustetaan koko Euroopassa.

EduSPEKissä ja SPEKin tarjoamissa koulutuksissa voit monessa kurssissa suorittaa CFPA European Diploma -tutkintoja.

Aloita tekemällä itserekisteröinti oikeasta yläkulmasta painikkeesta Rekisteröidy. Se on ihan ilmaista. Ilman rekisteröitymistä pääset ylävalikosta Työpaikoille -osiosta moneen materiaaliin käsiksi.

Turvallisuuskoulutus on nyt elinikäistä monimuoto-opiskelua

Opinnot koostuvat itseopiskelusta ja lähijaksoista.  EduSPEK – sinun henkilökohtainen valmentajasi – kulkee aina mukanasi ja voit milloin tahansa kerrata aikaisemmin oppimaasi, oppia uutta ja jakaa omia oivalluksia ja tuotoksia muiden kanssa.

Opintosuoritusote on todistus verkkokurssin suorittamisesta. Se on tulostettavissa kirjautumisen jälkeen vasemman valikon kohdasta Oma opintosuoritusote.